MODERNE RETRO // KATALOG

KATALOG 2017

Se det her eller få et eksemplar hos en NORDEN cykelhandler

 

MODERNE RETRO

At være stålsat handler om viljestyrke, beslutsomhed og stædighed. Ikke mindst, når det handler om at designe en moderne retrocykel i respekt for datidens formgivning og materialevalg. Flere og flere cykler produceres i dag i aluminium, men når vi taler retrocykler og design-ægthed, var der ingen tvivl om, at Nordens retro-modeller skulle have stålstel for at sikre endnu større originalitet og autenticitet. I det hele taget har målet med Norden været at skabe en moderne retro-cykel med respekt for form og funktionalitet og i ærbødighed for cyklen som en livsstil og et transportmiddel.

Det er enkelt at lave noget kompliceret, men kompliceret at lave noget enkelt. Derfor har vi, i hele designprocessen, haft fokus på kvalitet i udformningen og udførelsen, og fokus på at skabe et simpelt Norden-udtryk. Det er Norden-designerens mantra.

Bjarke Schmidt Nielsen
Designer, Norden

NORDEN I STØBESKEEN

Nordstjernen er himlens mest berømte stjerne, og har i århundreder fungeret som nattehimlens ledestjerne. Således har mennesker navigeret efter Nordstjernen længe før kompasset blev opfundet. Den er der stadig, Nordstjernen, og adskiller sig stadig fra andre stjerner. Sådan er det også med retrocyklen, og de klassiske designprincipper, der ligger til grund for den. Designet går tilbage til 1930'erne og har fungeret som ledestjerne for især skandinaviske cykeldesignere. Med årene er designet forfinet, og ny teknologi har også tilført nyt til designet, men grunddesignet har ikke ændret sig.

Norden-designet er inspireret af skandinaviske designprincipper, hvor funktionalitet, kvalitet og minimalisme forenes, og hvor det færdige design taler et enkelt og forståeligt formsprog. Designet reflekterer fortidens evidens og nutidens tendens. Gamle designdyder og klassiske materialer kombineret med en ny strømning af farver, budskaber, former og materialer. Sådan skabes Norden, og sådan bliver Norden sin helt egen, selvom den er funderet på historiske designlinjer.

VIRKSOMHEDEN BAG:

Henviser til nærmeste forhandler

Reinhardt A/S, Industriparken 21, 2750 Ballerup
Tlf. 44 83 09 10

norden@nordenbikes.dk

Telefontider: Mandag - Torsdag kl 8-16, Fredag kl 8-15

 

__________________________

Disclaimer

 

Oplysninger på websitet og ansvarsbegrænsning

Oplysninger på sitet er alene til orientering. C. Reinhardt har efter bedste evne bestræbt sig på at sikre, at oplysningerne på sitet er fuldstændige og korrekte, men kan ikke garantere dette og tager forbehold for fejl og stavefejl samt ændringer i priser og specifikationer.

C. Reinhardt kan ikke garantere at oplyste forhandlere har varen. Vi tager ligeledes forbehold for at vores leverandører kan have udsolgt og at produkter kan være udgået.

 

Forhandler

Hjemmesiden anvender cookies. Vi bruger dem primært til trafikmåling, re-marketing og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies.

close