Cykler i dansk design

Læs mere

NORDEN TILHENDE

NORDEN retro damecykel til hende er så enkel i sit design, at den står i kontrast til storbyens virvar og puls. Her møder moderne nostalgi klassisk design, og omverdenen møder et pusterum. 

Vælg mellem de skønne designs: FRIDA, AGNES, ELLEN, ELINNOR, LIVA og til de yngste CLARA og Oscar.

 

NORDEN TILHAM

HERMAN er en unik cykel, stykket sammen af høje idealer og fine materialer. 

Herman er en eksklusiv retrocykel og en helstøbt designoplevelse. Flot stålstel, eksklusive Norden håndtag og sadel i ægte koskind samt signaturkranken, med Norden-stjernen, gør Herman til noget helt særligt. En flot retrocykel til den modige og frimodige feinschmecker.

 

Læs mere
Forhandler
BJARKE SCHMIDT NIELSEN
DANSK DESIGN
NORDEN BIKES

HISTORIEN OM NORDEN

MODERNE RETRO

NORDEN er designet til det nordiske klima, og tåler de skiftende årstider og vejrtyper. Materialer og komponenter er udvalgt ud fra både æstetiske og praktiske hensyn.
I det hele taget spiller nordisk kultur og natur en stor rolle i designprocessen. Havet, bakkerne, skovene, fjeldene, byerne, menneskene og dyrene giver alle inspiration til former, farver og budskaber, og fungerer som vigtige impulser, når
designet er i støbeskeen. Enkeltdelene ses altid i forhold til helheden. Den færdige NORDEN-cykel skal være en helstøbt oplevelse. Det bliver den kun, når vi tænker helheden ind i alle detaljer, og ikke går på kompromis.

Signature of Bjarke Schmidt Nielsen
Norden håndtag Norden Bikes sadel i læder Norden læder
Everyone comes with a story
Norden Bikes Herman i blå med 7gear
Norden Bikes sadel i læder
Norden Bikes Agnes i blå
Norden Bikes sadel i læder
Forhandler back to top

Dette website anvender cookies til indsamling af statistik og trafikmåling. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette.  Læs vores privatlivspolitik her.

close cookie layer