7.499,-

FRIDA I Golden Brown Matt

Frida er en elegant designet damecykel der kombinerer skønhed og funktionalitet på en unik måde. Med sit flotte danske design er den et ægte blikfang, der vil tiltrække opmærksomhed uanset hvor du cykler hen.

Frontladet gør Frida til en praktisk og alsidig ledsager. Uanset om du skal på indkøb, eller blot ønsker at tage en tur med din uundværlige følgesvend – din cykel – så er dette frontlad perfekt til opgaven.

Det flotte danske design og det indprægede NORDEN logo i bagskærmen afspejler enkelhed og minimalisme, der gør cyklen tidløs og elegant – perfekt til enhver stilbevidst kvinde.

Med sin flotte danske design, frontlad og 7 indvendige gear er denne damecykel ikke kun et æstetisk smukt valg, men også en praktisk og pålidelig ledsager. Bevar din stil og nyd en bekvem cykeltur med denne fantastiske cykel – en investering i både praktisk funktionalitet og æstetisk nydelse.

 

FARVE Golden Brown Matt
STEL Lakeret aluminium
FORGAFFEL Lakeret aluminium
FREMPIND Aluminium
STYR Aluminium
HÅNDTAG Eksklusive Norden håndtag m. NORDEN logo
SADEL Comfort med NORDEN logo
GEAR Shimano Nexus 7
SKIFTEGREB Shimano nexus
BREMSER V-bremse / Fodbremse
DÆK Antipunktering m/ refleks
STØRRELSER 51/53/55 cm
GARANTI 20 års garanti mod stelbrud
UDSTYR Indfarvet frontlad, Støtteben, Ringeklokke
Forhandler
Norden håndtag Norden læder
Se de andre modeller
Forhandler back to top

Dette website anvender cookies til indsamling af statistik og trafikmåling. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette.  Læs vores privatlivspolitik her.

close cookie layer