17.999,-

NORDEN ELLINOR med frontmotor

NORDEN ELLINOR med frontmotor er en moderne elcykel i nordisk retro design.

ELLINOR sætter nye standarder for elcykler. Designet er både enkelt og stilfuldt - og er det nyeste medlem af NORDEN universet. ELLINOR fås både med center- og forhjulsmotor, så uanset hvad du vælger, får du den samme flotte cykel.

ELLINOR har indpræget NORDEN logo i bagskærmen og udskåret NORDEN logo i bagagebæreren, eksklusivt aluminiumsstel, AVS bagagebærer, samt skærme og fælge i cyklens farve, som fuldender den klassiske designoplevelse.


ELLINOR er udstyret med en kraftig og lydsvag frontmotor, som hjælper dig fremad, når du træder i pedalerne. ELLINOR er udstyret med et stort 418 watt batteri, der giver op til 90 km rækkevidde.

Cyklen er desuden udstyret med V-bremse på forhjulet og fodbremse. Derudover har ELLINOR 7 Shimano Nexus gear med drejegreb, punkteringsbeskyttede dæk, godkendt lås og robust bagagebærer med smart og praktisk AVS-beslag. Kurve med AVS-beslag spændes nemt fast med klikspænde og passer direkte på bagagebæreren.

Lygterne er fastmonteret og får strøm fra batteriet.

ELLINOR sætter nye standarder for elcykler. Designet er både enkelt og stilfuldt - og er det nyeste medlem af NORDEN universet.

*(Faktiske rækkevidde påvirkes af vindmodstand, valgt elniveau, dæktryk, vægt, batteritemperatur, hastighed, terræn, batteriets alder m.m.)

MOTOR Bafang H400 250W super silent frontmotor
BATTERI 36V 11,6AH
WATT TIME (Wh) 418Wh
RÆKKEVIDDE op til 70 km*
DISPLAY DPC11 / 5-trins assistence
FARVE Rose
STEL Norden aluminium
FORGAFFEL Lakeret aluminium
FREMPIND Aluminium, justerbar
STYR Aluminium
HÅNDTAG Eksklusive Norden håndtag m. logo
SADEL Norden comfort
LYS LED for- og baglygte
GEAR Shimano Nexus 7
BREMSER fodbremse / V-bremse
STØRRELSER 48/51/56 cm
GARANTI 20 års garanti mod stelbrud
UDSTYR Kurv, bagagebærer m strop, støtteben, retro-klokke og godkendt lås
Forhandler
Norden læder Norden bikes stjerne skitse
Se de andre modeller
Forhandler back to top

Dette website anvender cookies til indsamling af statistik og trafikmåling. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette.  Læs vores privatlivspolitik her.

close cookie layer